Let me show your true Beauty...
 

Algemene Informatie

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Gemiddeld duurt een fotoshoot ongeveer 2 uur, dit hangt vaak af van het thema van de shoot.


Leggen we afspraken vast in een overeenkomst?

 - Ja, gemaakte afspraken in de voorbespreking, zoals wat wordt het thema van de shoot, de locatie en tijd, en wat jij en ik met de foto's mogen, leggen we vast in een overeenkomst. deze kan je HIER alvast doorlezen.


Mag ik iemand meenemen naar de shoot?

- Zeker, dat is geen probleem, je mag maximaal 1 persoon meenemen die tijdens de shoot aanwezig is. Minderjarige modellen dienen een ouder mee te nemen naar de shoot, of een reeds ingevulde overeenkomst met een handtekening van 1 van je ouders voor akkoord mee te nemen tijdens de shoot.


Hoeveel foto's ontvang in na de shoot?

- Afhankelijk van de gemaakte afspraken, zullen dit maximaal 8 foto's zijn.


Kan ik zelf de foto's kiezen na de shoot?

- Uiteraard kies je zelf de mooiste foto's die je graag wilt ontvangen. Na de shoot stuur ik je alle foto's in klein formaat, waar je thuis rustig het afgesproken aantal foto's kunt uitkiezen.


Hoe lang duurt het voor ik de foto's ontvang?

- ik streef er naar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt laten weten welke foto's je graag wilt ontvangen, je de foto's te sturen.


Mag ik de foto's delen op social media?

- Het plaatsen van de foto's op Social Media of een online portfolio is geen probleem. Wel vraag ik om een tag / naamsvermelding.


Hoe zit het met auteursrechten?

- Op de gemaakte foto's rusten auteursrechten, dit is geregeld in de auteurswet. Dit betekend dat er voor het gebruik van foto's duidelijke regels gelden, zo mogen foto's alleen met toestemming van de maker (de fotograaf) gebruikt worden en is een naamsvermelding verplicht.


Tijdens de shoot gaat je camera stuk, wat dan?

- Niets heeft het eeuwige leven, ook camera's, lenzen en flitsers gaan een keer stuk. Het is natuurlijk erg vervelend mocht dat tijdens een shoot gebeuren. Ik werk met meerdere camera's, lenzen en flitsers, zo kan ik altijd door mocht het gebeuren dat er iets defect raakt.